PicoSure Tatoveringsfjernelse

PicoSure Tatoverings-fjernelse

Laser Removal Clinic er Danmarks førende og mest erfarende klinik inden for tatoveringsfjernelse. Vi tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den eneste picolaser der benytter sig af den skånsomme og effektive 755nm bølgelænge. Dermed kan vi tilbyde Danmarks hurtigeste og mest sikre behandlingsforløb, uden at give ar og med komplet fjernelse af alt blæk og alle farver. 

vores erfarende personale har siden 2015 udført over 50.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og København.


Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laserbehandling. Da behandlingerne er individuelle og skal tilpasses den enkelte, tilbyder vi en gratis konsultation, der bookes via hjemmesiden.

Laserfjernelse af tatovering:

Fjernelse af tatovering kræver ofte 12-16 behandlinger, men med PicoSure laser kan dette reduceres til 6-8 behandlinger.

De afgørende faktorer for antallet af behandlinger, er følgende:

  • Hvor tatoveringen sidder
  • Hvor gammel tatoveringen er
  • Hvem der har lavet tatoveringen (professionel/amatør)
  • Hvor meget farvestof tatoveringen indeholder
  • Hvor god din krop er til at udskille farvepigmenterne og hele op
  • Hvor kompakt og dybt blækket ligger i huden

En behandling tager ca. 15-30 minutter inkl. konsultation og evt. pauser, og graden af smerte vil variere, alt efter den individuelles smertetærskel. For at lindre smerten, vil huden inden, under og efter laserbehandlingen blive afkølet.

Du kan inden behandling påføre bedøvende creme, som kan købes i klinikkerne. Dette skal påføres min. en time før behandling.

For at opnå et varigt og pænt resultat, vil du inden behandling få en grundig vejledning i, hvordan du skal efterbehandle det berørte område.

Før og efter billeder