Det siger vores kunder

Her kan du se et lille udpluk af de mange flotte anmeldelser vi har fået igennem tiden.

Læs flere anmeldelser her:

“Jeg har for nylig gennemgået en permanent brynbehandling, som jeg længe ikke har været tilfreds med. Efter omhyggelig overvejelse besluttede jeg mig for at prøve behandling hos Laser Removal Clinic. Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af trygge og behagelige omgivelser. Hele processen blev nøje forklaret, og jeg blev guidet gennem behandlingsforløbet.

Jeg kan kun udtrykke min fulde tilfredshed med hele forløbet og mine opnåede resultater. Efter tre behandlinger er resultatet endnu bedre, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg er virkelig imponeret over Laser Removal Clinic, og jeg giver klinikken mine varmeste anbefalinger. Hvis du overvejer lignende behandlinger, er dette stedet at gå hen.”

Yasmin

“Super professionel klinik i Odense.
Jeg vil varmt anbefale Lea.”

Agnieszka Christensen

“Giver hermed den varmeste anbefaling videre. Fantastisk sted. Rent og pænt. Top professionelt. God forventningsafstemning inden behandlingsstart og super flot resultat allerede. Kæmpe ros til dig Nanna”

Simone Engelbredt Pedersen

“Rasmus er simpelthen et varmt menneske. Som er super god til at fortælle omkring forløbet man skal igennem, hvor tit og hvilke forbehold man skal tage.
Jeg har læst meget godt om ham, og kan klart anbefales! Man føler sig tryg i hans hænder, og gør et fantastisk arbejde. Glæder mig til at komme til næste behandling”

Nadia L. Thychosen

“Fabelagtig service, kunne ikke være bedre! Jeg følte jeg var i trygge hænder fra jeg trådte ind af døren, til det var overstået. Vælger helt klart denne klinik til fremtidige behandlinger :-)”

Gitte Hoffmann Glargaard

“Jeg var hos Rasmus for første gang igår. (Har dog prøvet det før) men den behandling man får hos Rasmus, er fantastisk! Så imødekommende, snaksaglig, og et meget rart menneske! Det er ikke sidste gang jeg kommer der! Og så finder han en kanon samlet pris på det man skal have fjernet! Har self fået en tid til næste gang med derfra!!”

Charlotte Love

“Professionelt, god atmosfære, behagelig, rolig, informativ.. Jeg kunne blive ved med rosende tillægsord.
Jeg er ved at få fjernet en underarmen tatovering i kraftige farver. Fremskridtet er fantastisk allerede efter 2 behandlinger. Kan varmt anbefales, er 100% tilfreds.”

Jacob Sollerup

“100% tilfreds! Rigtig god service. Behageligt sted. Og resultater som klart kan ses! Kun thumps up gange 100”

Aaliyah Noor Arif

“Kan varmt anbefale Laser removal Clinik. Meget professionelt og super service. Meget overasket over hvad kun en behandling gjorde og er helt tryg ved hele processen. Fantastisk laser klinik”

Maria Magnusdottir

“En helt igennem fantastisk atmosfære så snart man træder ind i lokalet!😍
Virkelig professionel behandling lige fra man er inde til konsultation, til når man går derfra efter sin behandling!🙏🏼
Jeg bliver behandlet af Nanna, ved klinikken i Århus, og hun er edermame dygtig!!
De største anbefalinger herfra🤗”

Isabella

“Jeg var utroligt nervøs for min første behandling i dag, men Rasmus er rigtig god til at berolige én og tage det i et tempo som er til at holde ud. Lige fra jeg trådte ind ad døren følte jeg mig tryg og i gode hænder så jeg vil helt klart anbefale Laser Removal Clinic hvis du har en tatovering du gerne vil af med.”

Camilla Pedersen

“Meget professionel behandling. God vejledning til behandlingsforløbet. Man føler sig helt sikkert i gode hænder. Jeg er meget overraskede over det gode resultat jeg allerede har fået efter blot 2 behandlinger. Man hører rigtig meget om disse laser behandlinger. Det har været vigtig for mig at finde en som ved hvad han laver. Det sted har jeg fundet her. Kan varmt anbefales”

Nina Lykke Naurholm Frandsen

“Mine tatoverede bryn er efter 2 behandlinger nærmest sig selv igen.
Ingen farve.
Lea har både fjernet, rød, lilla og brun pigmenter fra mine bryn!
Tak!”

Betina Hansen

“Fantastisk sted, super professionel og meget dygtig behandler.”

Mette Bak Kristensen

“Super god behandling. Blev meget overrasket over hvor meget blot en behandling kunne gøre. Hvis man har spørgsmål er de også super hurtige til at svare, så man ikke er det mindste i tvivl. Hyggelige omgivelser og rigtig god service!”

Annika Groth

“Kan varmt anbefale klinikken! Meget professionel og yderst behagelig atmosfære. Og så fik jeg en rigtig god information om efterbehandlingen!”

Margit Johansen

“Det bedste anmeldelser herfra. Super god service og vejledning. Og allerede et vildt godt resultat efter kun en behandling, glæder mig meget til de sidste! Stor Ros herfra!!”

Jill Lomholt Lauritzen

“Super sted, med en meget kompetent behandler. Efter 3 gange er min tatovering næsten helt væk. Kan klart anbefales”

Kim Suhr Villefrance