PICOSURE PERMANENT MAKEUPFJERNELSE​

Laser Removal Clinic er Danmarks førende og mest erfarende klinik inden for tatoveringsfjernelse. Vi tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den eneste picolaser der benytter sig af den skånsomme og effektive 755nm bølgelænge. Dermed kan vi tilbyde Danmarks hurtigeste og mest sikre behandlingsforløb, uden at give ar og med komplet fjernelse af alt blæk og alle farver. 

vores erfarende personale har siden 2015 udført over 50.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og København.


Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laserbehandling. Da behandlingerne er individuelle og skal tilpasses den enkelte, tilbyder vi en gratis konsultation, der bookes via hjemmesiden.

LASERFJERNELSE AF PERMANENT MAKE-UP:

Fjernelse af permanent make-up kræver typisk 4-8 behandlinger med den ældre laserteknologi (Q-switched), men med PicoSure laser kan dette ofte reduceres til 2-4 behandlinger.

De afgørende faktorer for antallet af behandlinger, er følgende:

  • Hvor gammel den permanente make-up er
  • Hvem der har udført den permanente make-up (professionel/amatør)
  • Hvor meget farvestof den permanente make-up indeholder
  • Hvor god din krop er til at udskille farvepigmenterne og hele op
  • Hvor kompakt og dybt den permanente make-up ligger i huden

En behandling tager ca. 10-20 minutter inkl. konsultation og evt. pauser. Graden af smerte vil variere, alt efter den individuelles smertetærskel. For at lindre smerten, vil huden inden, under og efter laserbehandlingen blive afkølet.

OBS. Vi behandler ikke permanent make-up på læber (lipline undtaget) og eyeliner.

Du kan inden behandling påføre bedøvende creme, som kan købes i klinkkerne. Dette skal påføres min. en time før behandling.

For at opnå et varigt og pænt resultat, vil du inden behandling få en grundig vejledning i, hvordan du skal efterbehandle det berørte område.

Før og efter billeder