Laser Removal Clinic

– Danmarks førende klinikker

Laser Removal Clinic er Danmarks førende klinik – inden for tatoveringsfjernelse og tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den bedste, hurtigste og mest skånsomme måde at fjerne tatoveringer på. PicoSure er tilmed den eneste laser, der fjerner alle farver. Der ud over har vores erfarende personale siden 2015 udført over 45.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laser behandling. Da behandlingerne er meget forskellige og skal tilpasses den individuelle, vil vi gerne tage en snak om forløbet, inden vi kan give en pris. Vi vil derfor gerne kontaktes, så vi kan give en individuel vurdering og et uforpligtende tilbud.

hvem er vi?

Lea Theresa

Behandler

Rasmus D. Rasmussen

Behandler/Klinikejer

Nanna Kristensen

Behandler/Klinikejer

Mikkel Bak Jensen

Læge

åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

For aftale om behandling, konsultation eller oplysning om pris, bedes du udfylde vores kontaktformular her på siden eller booke tid via vores online booking.fo@laserremoval.dk