PICOSURE SMP-FJERNELSE​

Laser Removal Clinic er Danmarks førende og mest erfarende klinik inden for tatoveringsfjernelse. Vi tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den eneste picolaser der benytter sig af den skånsomme og effektive 755nm bølgelænge. Dermed kan vi tilbyde Danmarks hurtigeste og mest sikre behandlingsforløb, uden at give ar og med komplet fjernelse af alt blæk og alle farver. 

vores erfarende personale har siden 2015 udført over 50.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og København.


Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laserbehandling. Da behandlingerne er individuelle og skal tilpasses den enkelte, tilbyder vi en gratis konsultation, der bookes via hjemmesiden.

LASERFJERNELSE AF SMP:​

SMP (Scalp micropigmentation) bliver ofte benyttet af mænd der lider af hårtab – typisk i en tidlig alder.

Desværre ser vi ofte fejlbehandlinger, hvor SMP udførelsen er slået fejl fordi behandleren har lagt pigmentet for dybt i huden.

Med vores PicoSure laser kan vi heldigvis hurtigt og sikkert få fjernet det fejlagtige påførte pigment.

Typisk ønsker vores kunder at få lavet noget nyt og ordentligt SMP og i de tilfælde henviser vi til vores samarbejdspartner www.Illuhair.dk i Kolding og København.

Fjernelse af SMP kræver typisk 3-4 behandlinger med den ældre laserteknologi (Q-switched), men med PicoSure laser kan dette oftes reduceres til 1-2 behandlinger.

De afgørende faktorer for antallet af behandlinger, er følgende:

  • Hvor gammel SMP´et er
  • Hvem der har udført SMP´et (professionel/amatør)
  • Hvor meget farvestof SMP´et indeholder
  • Hvor god din krop er til at udskille farvepigmenterne og hele op
  • Hvor kompakt og dybt SMP´et ligger i huden

En behandling tager ca. 15-30 minutter inkl. konsultation og evt. pauser. Graden af smerte vil variere, alt efter den individuelles smertetærskel. For at lindre smerten, vil huden inden, under og efter laserbehandlingen blive afkølet.

Du kan inden behandling påføre bedøvende creme, som kan købes på apoteket. Dette skal påføres min. en time før behandling.

For at opnå et varigt og pænt resultat, vil du inden behandling få en grundig vejledning i, hvordan du skal efterbehandle det berørte område.