PicoSure Tatoveringsfjernelse

PicoSure Tatoverings-fjernelse

Laser Removal Clinic er Danmarks førende klinik – inden for tatoveringsfjernelse og tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den bedste, hurtigste og mest skånsomme måde at fjerne tatoveringer på. PicoSure er tilmed den eneste laser, der fjerner alle farver. Der ud over har vores erfarende personale siden 2015 udført over 35.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laser behandling. Da behandlingerne er meget forskellige og skal tilpasses den individuelle, vil vi gerne tage en snak om forløbet, inden vi kan give en pris. Vi vil derfor gerne kontaktes, så vi kan give en individuel vurdering og et uforpligtende tilbud.

Laserfjernelse af tatovering:

Fjernelse af tatovering kræver ofte 12-16 behandlinger, men med PicoSure laser kan dette reduceres til 6-8 behandlinger.

De afgørende faktorer for antallet af behandlinger, er følgende:

  • Hvor tatoveringen sidder
  • Hvor gammel tatoveringen er
  • Hvem der har lavet tatoveringen (professionel/amatør)
  • Hvor meget farvestof tatoveringen indeholder
  • Hvor god din krop er til at udskille farvepigmenterne og hele op
  • Hvor kompakt og dybt blækket ligger i huden

En behandling tager ca. 15-30 minutter inkl. konsultation og evt. pauser, og graden af smerte vil variere, alt efter den individuelles smertetærskel. For at lindre smerten, vil huden inden under og efter laser behandlingen blive afkølet.

Du kan inden behandling påføre bedøvende creme, som kan købes på apoteket. Dette skal påføres min. en time før behandling.

For at opnå et varigt og pænt resultat, vil du inden behandling få en grundig vejledning i, hvordan du skal efterbehandle det berørte område.

Før og efter billeder