Laser Removal Clinic

– Danmarks førende klinikker

Laser Removal Clinic er Danmarks førende og mest erfarende klinik inden for tatoveringsfjernelse. Vi tilbyder som den eneste landsdækkende klinik, behandling med den revolutionerende PicoSure laser. PicoSure er den eneste picolaser der benytter sig af den skånsomme og effektive 755nm bølgelænge. Dermed kan vi tilbyde Danmarks hurtigeste og mest sikre behandlingsforløb, uden at give ar og med komplet fjernelse af alt blæk og alle farver. 

vores erfarende personale har siden 2015 udført over 50.000 behandlinger. Vores klinikker er lægesuperviseret og har beliggenhed i Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og København.


Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi en række ydelser indenfor laserbehandling. Da behandlingerne er individuelle og skal tilpasses den enkelte, tilbyder vi en gratis konsultation, der bookes via hjemmesiden.

hvem er vi?

Lea Theresa

Behandler

Rasmus D. Rasmussen

Behandler/Klinikejer

Nanna Kristensen

Behandler/Klinikejer

Mikkel Bak Jensen

Læge

åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

For aftale om behandling, konsultation eller oplysning om pris, bedes du udfylde vores kontaktformular her på siden eller booke tid via vores online booking.fo@laserremoval.dk