Det siger vores kunder

Det betyder alt for os at modtage anmeldelser og vi bliver så glade, hver gang en kunde giver os sin feedback!

Her på siden kan du se et udpluk af vores flotte anmeldelser og du kan læse mange flere på facebook, Trustpilot eller hvis du søger på en af vores klinikker på google.

Læs flere anmeldelser her:

“Kan varmt anbefale Laser Removal Clinic.
Rigtig god service – top professionel behandling og vejledning. Virkelig overrasket over det flotte resultat efter blot 2 behandlinger. Rasmus er vanvittig dygtig – STOR ros herfra!”

Jeanette Rasmussen

“Kommer direkte dernede fra, og jeg er dybt tilfreds. Flot og renligt lokale, rigtig god service og Rasmus formår at skabe en tryghed super hurtigt. Jeg glæder mig til at se de mirakler han kan udføre”

Kamilla Mai Becher Mortensen

“Jeg var ved Rasmus for første gang idag. Og jeg er fuldt ud tilfreds med den profesionelle behandling. Rasmus er imødekommende og snaksalig, og så gik det super hurtigt. Jeg ser allerede frem til næste behandling!”

Louise Lykke Pedersen

“Rasmus er simpelthen et varmt menneske. Som er super god til at fortælle omkring forløbet man skal igennem, hvor tit og hvilke forbehold man skal tage.
Jeg har læst meget godt om ham, og kan klart anbefales! Man føler sig tryg i hans hænder, og gør et fantastisk arbejde. Glæder mig til at komme til næste behandling”

Nadia L. Thychosen

“Fabelagtig service, kunne ikke være bedre! Jeg følte jeg var i trygge hænder fra jeg trådte ind af døren, til det var overstået. Vælger helt klart denne klinik til fremtidige behandlinger :-)”

Gitte Hoffmann Glargaard

“Jeg var hos Rasmus for første gang igår. (Har dog prøvet det før) men den behandling man får hos Rasmus, er fantastisk! Så imødekommende, snaksaglig, og et meget rart menneske! Det er ikke sidste gang jeg kommer der! Og så finder han en kanon samlet pris på det man skal have fjernet! Har self fået en tid til næste gang med derfra!!”

Charlotte Love

“Professionelt, god atmosfære, behagelig, rolig, informativ.. Jeg kunne blive ved med rosende tillægsord.
Jeg er ved at få fjernet en underarmen tatovering i kraftige farver. Fremskridtet er fantastisk allerede efter 2 behandlinger. Kan varmt anbefales, er 100% tilfreds.”

Jacob Sollerup

“100% tilfreds! Rigtig god service. Behageligt sted. Og resultater som klart kan ses! Kun thumps up gange 100”

Aaliyah Noor Arif

“Kan varmt anbefale Laser removal Clinik. Meget professionelt og super service. Meget overasket over hvad kun en behandling gjorde og er helt tryg ved hele processen. Fantastisk laser klinik”

Maria Magnusdottir

“Jeg var vild med det eller i hvert fald vild med resultatet og din ro. Og så er smerterne og prisen ikke værre end man kan holde til begge dele. Tak Rasmus”

Marie Lange

“Jeg var utroligt nervøs for min første behandling i dag, men Rasmus er rigtig god til at berolige én og tage det i et tempo som er til at holde ud. Lige fra jeg trådte ind ad døren følte jeg mig tryg og i gode hænder så jeg vil helt klart anbefale Laser Removal Clinic hvis du har en tatovering du gerne vil af med.”

Camilla Pedersen

“Meget professionel behandling. God vejledning til behandlingsforløbet. Man føler sig helt sikkert i gode hænder. Jeg er meget overraskede over det gode resultat jeg allerede har fået efter blot 2 behandlinger. Man hører rigtig meget om disse laser behandlinger. Det har været vigtig for mig at finde en som ved hvad han laver. Det sted har jeg fundet her. Kan varmt anbefales”

Nina Lykke Naurholm Frandsen

“Fedt sted, med super service og go behandling.”

Sabrina Lund Sommer

“Fantastisk sted, super professionel og meget dygtig behandler.”

Mette Bak Kristensen

“Super god behandling. Blev meget overrasket over hvor meget blot en behandling kunne gøre. Hvis man har spørgsmål er de også super hurtige til at svare, så man ikke er det mindste i tvivl. Hyggelige omgivelser og rigtig god service!”

Annika Groth

“Kan varmt anbefale klinikken! Meget professionel og yderst behagelig atmosfære. Og så fik jeg en rigtig god information om efterbehandlingen!”

Margit Johansen

“Det bedste anmeldelser herfra. Super god service og vejledning. Og allerede et vildt godt resultat efter kun en behandling, glæder mig meget til de sidste! Stor Ros herfra!!”

Jill Lomholt Lauritzen

“Super sted, med en meget kompetent behandler. Efter 3 gange er min tatovering næsten helt væk. Kan klart anbefales”

Kim Suhr Villefrance