Pigmentbehandling

Pigmentforandring

 

Pigmentforandringer viser sig ofte i form af små fregner, større pletter i ansigtet eller plamager på kroppen. Årsagerne til forandringerne er oftest overdrevet solbadning eller hormonelt betinget, som f.eks. ved graviditet eller brug af prævention med hormoner.

Forandringer skyldes en øget melamin produktion i huden. Melamin er det stof som giver huden farve, og den bliver aktiveret af solens UV-stråler, hvilket kan give solskader i form af uønskede misfarvninger.

Ofte anses skaderne for at være permanente, men med laserbehandling er der håb forude, for at få din flotte ensartede hudfarve igen.

Med laserbehandling kan man fjerne de uønskede pigmentpletter i ansigtet og på kroppen. Behandlingen får huden til at genopbygge collagen, og udstøde den overskydende farve fra huden. Det tager få minutter at gennemføre en behandling, og ofte er 1-2 gange nok til et flot og varigt resultat.

Efter behandlingen, er det en god idé at benytte sig af en høj solfaktor ved fremtidig solbadning.

 • "Kan varmt anbefale Laser Removal Clinic. … Læs hele udtalelsen
  Jeanette Rasmussen
 • "Kan varmt anbefale klinikken! Meget professionel og yderst behagelig atmosfære. Og så fik jeg en rigtig god information om efterbehandlingen! Jeg er så glad for der endelig er… Læs hele udtalelsen
  Margit Johansen
 • "Kommer direkte dernede fra, og jeg er dybt tilfreds. … Læs hele udtalelsen
  Kamilla Mai Becher Mortensen
 • "Jeg var ved Rasmus for første gang idag. Og jeg er fuldt ud tilfreds med den profesionelle behandling. Rasmus er imødekommende og snaksalig, og så gik det super hurtigt. Jeg… Læs hele udtalelsen
  Louise Lykke Pedersen
 • "Fantastisk sted, super professionel og meget dygtig behandler."
  Mette Bak Kristensen