Pigmentbehandling

Pigmentforandring

 

Pigmentforandringer viser sig ofte i form af små fregner, større pletter i ansigtet eller plamager på kroppen. Årsagerne til forandringerne er oftest overdrevet solbadning eller hormonelt betinget, som f.eks. ved graviditet eller brug af prævention med hormoner.

Forandringer skyldes en øget melamin produktion i huden. Melamin er det stof som giver huden farve, og den bliver aktiveret af solens UV-stråler, hvilket kan give solskader i form af uønskede misfarvninger.

Ofte anses skaderne for at være permanente, men med laserbehandling er der håb forude, for at få din flotte ensartede hudfarve igen.

Med laserbehandling kan man fjerne de uønskede pigmentpletter i ansigtet og på kroppen. Behandlingen får huden til at genopbygge collagen, og udstøde den overskydende farve fra huden. Det tager få minutter at gennemføre en behandling, og ofte er 1-2 gange nok til et flot og varigt resultat.

Efter behandlingen, er det en god idé at benytte sig af en høj solfaktor ved fremtidig solbadning.

 • "Fedt sted, med super service og go behandling."
  Sabrina Lund Sommer
 • "Jeg var vild med det eller i hvert fald vild med resultatet og din ro. Og så er smerterne og prisen ikke værre end man kan holde til begge dele. Tak Rasmus"
  Marie Lange
 • "Meget professionel behandling. God vejledning til behandlingsforløbet. Man føler sig helt sikkert i gode hænder. Jeg er meget overraskede over det gode resultat jeg allerede… Læs hele udtalelsen
  Nina Lykke Naurholm Frandsen
 • "Det bedste anmeldelser herfra.. Super god service og vejledning...Og allerede et vildt godt resultat efter kun en behandling, glæder mig meget til de sidste! Stor Ros herfra!!"
  Jill Lomholt Lauritzen
 • "Kan varmt anbefale Laser removal Clinik. Meget professionelt og super service. … Læs hele udtalelsen
  Maria Magnusdottir